• Odnosi s medijima

 

Svakodnevno surađujemo s medijima, upravljamo odnosima između njih i naših klijenata - i kod dobrih i kod loših i kod nikakvih vijesti. Konferencije za medije, organizacija novinarskih putovanja te neformalna okupljanja naše su usluge kojima nastojimo postići stabilne i učinkovite odnose s medijima. Održavamo ažurne i specijalizirane baze podataka o domaćim i regionalnim novinarima, a naše usluge uključuju i analizu i evaluaciju.

 

  • Poslovni odnosi

 

Radimo uz bok našim klijentima kao bismo shvatili kulturu njihove organizacije, viziju te poslovne ciljeve. Ovo nam omogućuje da razvijemo učinkovite komunikacijske programe koji podržavaju klijentove poslovne ciljeve. Naše usluge uključuju prezentacije, promocije, aktivnosti business-to-business te savjetovanje u vezi sponzorstva.

 

  • Odnosi s potrošačima

 

Svojim klijentima pomažemo da krajnjim korisnicima prenesu poruke svog branda: organiziramo nagradne igre, "road-showove" i izložbe. Cilj je da svaka ovakva akcija pridonese prodaji klijentovih proizvoda. Zbog toga su odnosi s potrošačima jedna od naših ključnih usluga.

 

  • Odnosi sa zaposlenicima

 

Odnosi sa zaposlenicima tj. interne komunikacije jedna su od ključnih odgovornosti svake tvrtke. Iza nas je bogato iskustvo u prepoznavanju stavova i pogleda zaposlenika, a oblikujemo i implementiramo programe internih komunikacija kako bismo poboljšali učinkovitost tvrtke. Naše aktivnosti uključuju objavljivanje newslettera, vodiča za internu komunikaciju, vodiča za korporativnu komunikaciju te vodiča za odnose s javnošću.