Blanka u BOOST tenisicama s energetskim kapsulama

adidas je predstavio revolucionarnu Energy BOOSTTM tehnologiju koja pomiče granice u trčanju.

Adidasboost1Adidasboost3Adidasboost2

Energy BOOSTTM tenisice u potplati sadrže energetske kapsule, koje pružaju veći povrat energije od bilo kojeg standardnog materijala do sada, za osjećaj "beskrajne energije" pri trčanju. Energy BOOSTTM objedinjuje do sada nespojive karakteristike - maksimalnu amortizaciju i udobnost, a otporniji je od svih dosadašnjih materijala u potplatima tenisica za trčanje.

 

U Hrvatskoj je adidas za testiranje Energy BOOSTTM tenisice odabrao Blanku Vlašić, a u testnom timu su i višestruka državna prvakinja u trčanju na duge pruge Matea Matošević, nogometaš Andrej Kramarić te Doc.dr.sc. Mario Kasović s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, koji je proveo testiranja Energy BOOSTTM tenisice u biomehaničkom laboratoriju.

Revolucionarni Energy BOOSTTM materijal proizvela je vodeća kemijska tvrtka BASF od energetskih kapsula koje vraćaju energiju od podloge snažnije od drugih materijala i spajaju do sada nespojive karakteristike u tenisicama za trčanje - amortizaciju i stabilnost s jedne strane te udobnost s druge.