DIALOG pojačava svoj digitalni tim

DIALOG komunikacije, jedna od vodećih hrvatskih agencija za komunikacijski menadžment, osnažila je svoj digitalni tim s dva nova člana.

Davor Igrić dolazi s news platforme 24sata, gdje je u protekle tri godine vodio službene profile 24sata, Budi.IN, Klokanica, Zdrava krava, Gastro.hr, Autostart.hr i Cool.hr. Davor paralelno sudjeluje u kreiranju sadržaja za web stranice Prvaci.hr i InPublic,hr koji se bave sportom, odnosno komunikacijskom industrijom, medijima i marketingom. Prethodno je bio sportski novinar i urednik weba Hrvatskog nogometnog saveza, te novinar na Novoj TV i RTL-u. Davor u DIALOG dolazi na poziciju Senior Community Managera, gdje će voditi društvene mreže za neke od vodećih klijenata u industriji hrane i pića.

 

 Davor Igric

 

Sara Morić dolazi iz agencije Imago, gdje se bavila odnosima s javnošću, kreiranjem sadržaja i vođenjem društvenih mreža za uspješni start-up Vitastiq, koji je prošle godine bio finalist Grand PRixa, godišnje nagrade Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Sara dolazi iz Zadra, gdje je prethodno bila glavna voditeljica hostela Old Town. Trenutno završava poslijediplomski studij na Odsjeku za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Sara u DIALOG dolazi na poziciju Junior Community Managera, gdje će voditi društvene mreže za neke od vodećih klijenata u FMCG industriji.

 

 Sara Moric

 

Marina Čulić Fischer, direktorica agencije DIALOG, povodom proširenja tima izjavila je: "Zapošljavanje dvoje novih ljudi u našem Odjelu za društvene mreže i kreiranje sadržaja odraz je obogaćivanja naših usluga u području digitalnih komunikacija. Radi se o teritoriju koji se u komunikacijskoj industriji najbrže razvija i mi želimo biti prvi izbor klijentima koji se osim tradicionalnog PR-a žele usmjeriti i na ovaj oblik dvosmjerne komunikacije, što danas postaje imperativ. Naše 15-godišnje iskustvo u komunikacijskom menadžmentu jamstvo je izvrsnosti u pružanju komunikacijskih usluga na svim kanalima koji su našim klijentima potrebni."