Kako je jedna stranica osvojila 99 škola

U okviru projekta “Orbit daruje osmijeh”, vesela i stručna ekipa prve mobilne stomatološke ordinacije Zubomobil će i ove godine obilaziti osnovne škole te obavljati preventivne dentalne preglede na brojnim lokacijama u Hrvatskoj.

Microsite

 

Za sve zainteresirane predstavnike škola željnih sudjelovanja u projektu olakšali smo prijave putem dostupnog obrasca na web stranici www.orbit-zubomobil.hr. Stranica je posvećena projektu, a osim dostupnog obrasca za prijavu škole kao jednu od Zubomobilovih postaja služi i kao ključna točka komunikacije projekta, mjesto gdje svi roditelji, djeca, zaposlenici škola i mediji mogu saznati sve što ih zanima, pratiti tijek turneje, dnevnik putovanja te vidjeti sav popratni foto i video materijal. U svakoj fazi projekta stranica pruža čitateljima sve bitne informacije dok ih istovremeno educira o važnosti dentalne higijene te im donosi korisne savjete.

 

Zubomobil kreće na turneju u rujnu, kada će kroz 5 tjedana posjetiti preko 60 osnovnih škola. Posebno iznenađenje ove godine za odabrane škole bit će posjet ambasadorice projekta, glumice i voditeljice Doris Pinčić Rogoznica koja će kroz priču i smijeh opustiti mališane i pomoći im da suzbiju strah od stomatologa.

S komunikacijskog aspekta, odlični rezultati postignuti su već u prvoj fazi kampanje. Interes ciljane javnosti bio je znatno veći od očekivanog, te se čak 99 škola prijavilo za sudjelovanje u turneji, a komunikacija i interakcija u odnosu na isto razdoblje prošle godine značajno je povećana.