Imamo prinovu! Upoznajte Teu.

Svoju ljubav prema agencijskom načinu života opisuje kroz smijeh kao kompliciraniju od statusa veze jedne prosječne šesnaestogodišnjakinje.

Dialog Web Format 1

 

Djevojka iza koje se krije progresivno regresivni ljubitelj mačaka, glazbenih festivala i bakinih palačinka, Tea je zapravo znatiželjna djevojka koja se spletom okolnosti nenadano našla kako naglavačke propada kroz zečju rupu i upala u svijet koji je bio sve samo ne običan – agencijski svijet.

 

Svoju ljubav prema agencijskom načinu života opisuje kroz smijeh kao kompliciraniju od statusa veze jedne prosječne šesnaestogodišnjakinje. Intezivnom i punom preokreta, ali uvijek se imaš potrebe vratiti po još. Prođu dani, tjedni, mjeseci i shvatiš kako je postalo neizostavnim dijelom tebe. 

 

U ulozi account asistentice, u koju je uskočila početkom godine, kaže kako joj svaki dan predstavlja novi izazov, ali izazov kojega rado prigrli objeručke. Sudjelujući na projektu koji je obuhvaćao više paralelnih tržišta, osvrće se na globalnu prekretnicu koja nije zaobišla i našu komunikacijsku industriju - poznatiju kao Covid-19. Smatra kako su brzina prilagodbe i fleksibilnost dvije ključne sastavnice koje izdvajaju zonu straha od zone rasta svakog pojedinca i člana tima, te razlikuju dobar projekt od lošeg. Iako mnogi vide samo vrh ledenog brijega, za nju je agencijski svijet prepun pustolovina iza kojih stoji mnogo odricanja te upravo zato vjeruje da unatoč činjenici kako smijeh nije zamjena za rad - ponekad je i malo humora dovoljno za stvaranje poslovne atmosfere koja podiže produktivnost. 


Za kraj nadodaje kako je u životu najvažnije biti okružen ljudima koji uvijek iznova u tebi pokreću nit kreativnog impulsa, ali pri tom cijene istinske životne vrijednosti satkane kroz istraživanje novih mjesta u gradu za gablec i ono najvažnije - ne osuđuju te ukoliko nemaš uparene čarape.