Tko smo i čime se bavimo?

Agencija smo za komunikacijski menadžment, specijalizirana za korporativne, marketinške i digitalne komunikacije.

Kreiramo i provodimo komunikacijske strategije za brojne domaće i međunarodne klijente na hrvatskom i regionalnom tržištu, a kroz mrežu Ketchum, čiji smo ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku, pružamo usluge komunikacijskog savjetovanja i na regionalnoj razini.

Dio smo BBDO komunikacijske grupe Hrvatska, zbog čega smo u mogućnosti pružiti i usluge u domenama brend konzaltinga, oglašavanja, medijskog planiranja i zakupa.

Naša je specijalizacija strateško vođenje opsežnih i osjetljivih komunikacijskih projekata.

Jedna smo od vodećih hrvatskih PR agencija, pioniri u postavljanju profesionalnih standarda unutar industrije, s 15 godina iskustva na hrvatskom tržištu. Posvećeni smo pružanju najbolje usluge komunikacijskog savjetovanja s ciljem ispunjenja poslovnih ciljeva naših klijenata kroz razvijanje partnerskih odnosa s ciljanim grupama, baziranim na otvorenoj i transparentnoj komunikaciji.

 Naše korporativne vrijednosti

Poštujemo naše klijente - Poštujemo rad i vrijeme drugih - Poštujemo rokove i budžete - Dio smo rješenja, a ne problema - Odgovorni smo i neovisni u svom poslu - Dajemo uvijek više od očekivanog - Njegujemo politiku “otvorenih vrata” i timski rad - Njegujemo kulturu dijaloga i povratne informacije - Težimo izvrsnosti - Nikad ne odustajemo

 Kako je raditi s nama?

Mi smo tim profesionalaca specijaliziranih u različitim područjima odnosa s javnošću i digitalne komunikacije, fokusirani smo na rezultate, iskusni smo i kreativni, a svoj posao radimo s veseljem i strašću.

Povijest

Počeli smo 1995. kao “one man band“ unutar marketinške agencije BBDO Zagreb. U Odjel PR-a narasli smo 1998 godine. U studenom 2000. odvojili smo se od BBDO-a Zagreb i osnovali :)ia!og, specijaliziranu agenciju za odnose s javnošću. U siječnju 2006. udružili smo svoj brand s Pleonom kako bismo postali Pleon Dialog, dio vodeće europske mreže za savjetovanje u komunikacijama. U siječnju 2010. postajemo ekskluzivni zastupnik  Ketchuma i ponovno djelujemo pod imenom :)ia!og komunikacije. U siječnju 2016. otvorili smo Odjel za upravljanje sadržajem i društvenim mrežama i proširili naše usluge na digitalne komunikacije.