Regionalnom kampanjom do sjajnih rezultata

Kako smo obilježili 25 godina jedne od najvećih inovacija u kozmetici

2 min za čitanje
Piše: Nina Marković i Štefica Škarika

Znate li da su Beiersdorf stručnjaci 1998. godine prvi u svijetu upotrijebili koži identičan koenzim u kremi za njegu zrele kože? Koenzim Q10 danas je jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka u anti-age njezi, pa smo tim povodom velikom integriranom kampanjom na tržištima Hrvatske, Slovenije i Srbije obilježili 25 godina ove važne inovacije.

 

Kreativne čestitke i nagradni natječaj potaknuli su korisnike na angažman

 

U srcu kampanje bio je event koji je okupio brojne predstavnike medijske i influencer scene na regionalnom eventu održanom u Zagrebu. Goste je zabavljao odličan mladi glazbenik Filip Rudan, koji je neposredno nakon proslave 25. godišnjice NIVEA Q10 izdao svoj prvi album, a uskoro će proslaviti i svoj 25. rođendan.

U sklopu influencer kampanje odabrane su kreatorice sadržaja čestitale 25. rođendan omiljenoj NIVEA liniji i tim povodom pozvale svoje pratiteljice da napišu poruku 25-godišnjoj sebi. Najbolji odgovori nagrađeni su NIVEA Q10 poklon paketima.

Mediji su također odlično reagirali na veliku obljetnicu i kreativni press kit, što je rezultiralo s više od 60 objava u vodećim lifestyle medijima. Na društvenim mrežama objavljeno je preko 150 reelova, postova i story-a.

Kombinacijom mikro i makro influencera na Instagramu i TikToku u Hrvatskoj i Sloveniji kroz dva vala komunikacije ostvareno je gotovo 640 000 impresija i prosječna stopa angažmana od 3,1 %.

 

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

I uvijek budite u tijeku s novostima iz Dialoga.

Izdvojeno

Regionalnom kampanjom do sjajnih rezultata

Kako smo obilježili 25 godina jedne od najvećih inovacija u kozmetici

Kako spojiti održivost i brend kampanju

Za brend Ecover proveli smo kampanju na društvenim mrežama i pokazali kako je održivosti mjesto i u ormaru.

Uspješno smo lansirali Medijskog Sokrata!

U organizaciji DKMK-a i uz našu komunikacijsku podršku predstavljena je i po prvi put dodijeljena nagrada za doprinos u poticanju medijske pismenosti djece i mladih.