Regionalnom kampanjom podsjetili smo na važnost prihvaćanja vlastitog tijela

Medijima i influencerima ujedno smo predstavili novu NIVEA Luminous630® liniju za njegu tijela.

2 min za čitanje
Piše: Štefica Škarika

Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentacijskih mrlja često nam znaju predstavljati problem i ometati naše samopouzdanje. Regionalnom kampanjom realiziranom u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji predstavili smo rješenje za takve probleme – novu liniju proizvoda za njegu tijela NIVEA Luminous630®, te istovremeno podsjetili javnost na važnost prihvaćanja i ljubavi prema sebi i svom tijelu.

 

Love the skin you are in

Eventom u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar pružili smo uzvanicima interaktivno iskustvo kroz labirint stakla, osmišljen da izazove dobre emocije i potakne na zahvalnost i prihvaćanje svog izgleda, a tome je doprinjela i izložba autoaktova poznate fotografkinje Mare Bratoš. Voditeljica, producentica i content kreatorica Antonija Blaće ispričala je vlastitu priču o  ljubavi prema svome tijelu. U Beogradu smo sličnim pristupom novu liniju proizvoda NIVEA Luminous630® predstavili medijima i influencerima u Muzeju iluzija.

PR aktivnosti na sva tri tržišta uključivale su i kreativni press kit koji je, uz proizvode i karticu koja je komunicirala ključne poruke kampanje, sadržavao i svileni ogrtač s izvezenom porukom ,,Love the skin you are in“.

 

Rezultati

Kombinacijom 26 mikro i makro influencera u Hrvatskoj i Sloveniji ključne poruke kampanje prenijeli smo ciljnoj skupini na Instagramu i TikToku, ostvarivši 1,8 milijuna impresija.

PR aktivnostima ostvarili smo čak 286 objava u medijima i na društvenim mrežama.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

I uvijek budite u tijeku s novostima iz Dialoga.

Izdvojeno

Regionalnom kampanjom podsjetili smo na važnost prihvaćanja vlastitog tijela

Medijima i influencerima ujedno smo predstavili novu NIVEA Luminous630® liniju za njegu tijela.

Prokušanim receptom za uspjeh do fantastičnih rezultata

Dobrim odabirom tajminga, poruka u kampanji i kreatora sadržaja nastavili smo proljetnu influencer kampanju za brend Ecover i ostvarili fantastične rezultate!

Lansiranje BIPA robnih marki

Kampanjom smo predstavili čak 14 brendova