Komunikacijski menadžment

Odnosi s 
medijima

Svakodnevno surađujemo s medijima, upravljamo odnosima između njih i naših klijenata - i kod dobrih i kod loših i kod nikakvih vijesti.

Konferencije za medije, organizacija novinarskih putovanja te neformalna okupljanja naše su usluge kojima nastojimo postići stabilne i učinkovite odnose s medijima.

Održavamo ažurne i specijalizirane baze podataka o domaćim i regionalnim novinarima, a naše usluge uključuju i analizu i evaluaciju.

Odnosi s potrošačima

Svojim klijentima pomažemo da krajnjim korisnicima prenesu poruke svog branda: organiziramo nagradne igre, "road-showove" i izložbe.

Cilj je da svaka ovakva akcija pridonese prodaji klijentovih proizvoda. Zbog toga su odnosi s potrošačima jedna od naših ključnih usluga.

Odnosi sa zaposlenicima

Odnosi sa zaposlenicima tj. interne komunikacije jedna su od ključnih odgovornosti svake tvrtke. Iza nas je bogato iskustvo u prepoznavanju stavova i pogleda zaposlenika, a oblikujemo i implementiramo programe internih komunikacija kako bismo poboljšali učinkovitost tvrtke.

Naše aktivnosti uključuju objavljivanje newslettera, vodiča za internu komunikaciju, vodiča za korporativnu komunikaciju te vodiča za odnose s javnošću.

Odnosi s poslovnom zajednicom

Radimo uz bok našim klijentima kao bismo shvatili kulturu njihove organizacije, viziju te poslovne ciljeve. Ovo nam omogućuje da razvijemo učinkovite komunikacijske programe koji podržavaju klijentove poslovne ciljeve.

Naše usluge uključuju prezentacije, promocije, aktivnosti business - to - business te savjetovanje u vezi sponzorstva.

Upravljanje krizama

Kriza može nanijeti trajnu štetu ugledu tvrtke.

Spremni smo odgovoriti na bilo kakav ozbiljan problem koji može naškoditi korporativnom ili osobnom ugledu. Naše usluge obuhvaćaju planiranje, savjetovanje, trening i logističku potporu u upravljanju krizama.

Pošalji nam upit

Komunikacijski treninzi

Kako bismo klijentima pomogli da donesu i prenesu snažne i jasne poruke nudimo im komunikacijske treninge s područja odnosa s medijima, javnih prezentacija te upravljanja krizama.

Lobiranje

Za svoje klijente provodimo niz lobističkih aktivnosti s ciljem utjecanja na stavove javnih službi. Pri tome slijedimo CIPR-ov kȏd ponašanja.

Event management

Naš tim ima veliko iskustvo u produkciji događanja za različite tipove ciljane publike. Posjedujemo iskustvo i vještine produkcije i koordinacije široke palete korporativnih događanja kao što su uvođenja proizvoda na tržište, korporativne prezentacije i poslovne konferencije.

Digitalna komunikacija

Digitalno savjetovanje

“Ako niste na internetu, ne postojite!“ nije samo duhovita opaska. Kako se prezentirati, koje platforme odabrati, kako do targeta, a što je s oglašavanjem – samo su neka pitanja na koja ćemo vam dati konkretan odgovor, prilagođen vašem brendu ili usluzi.

Influencers marketing

Kada što prije želite doći do što većeg broja ciljanog targeta koji će reagirati na vaš proizvod ili uslugu, influencers marketing je najbolji korak, a mi ćemo vam kreirati i koordinirati cijeli proces.

Upravljanje društvenim mrežama

Društvene mreže važan su dio poslovne strategije. Tim naših profesionalnih stručnjaka pomoći će vam da izgradite zajednicu oko svog brenda, povežete se s kupcima, povećate brand awarenes i prodaju.

Kreiranje sadržaja

Content is king, and queen, and everything in between! Strateški kreiran i distribuiran kvalitetan, edukativan i relevantan sadržaj privlači korisnike i generira željene korisničke akcije. Oslonite se na naše dugogodišnje iskustvo i poznavanje trendova u različitim industrijama.