Peti rođendan BIPA Backstage studija odjeknuo je glasno!

Uz integriranu kampanju nadmašili smo sva očekivanja

2 min za čitanje
Piše: Marko Sitar

Od otvorenja prvog BIPA Backstage studija u Hrvatskoj prošlo je već pet godina! Tim povodom organizirali smo obljetničku kampanju koja je uključivala event, angažman influencera i komunikaciju s lifestyle medijima i partnerima, a sve ih je objedinila ključna poruka o jedinstvenom beauty konceptu koji uspješno spaja ljepotu i dobru zabavu.

 

Rasplesana zabava i jesenski make-up trendovi

 

Koncept eventa bio je rođendanski afterwork party na kojeg smo pozvali predstavnike lifestyle medija, influencere i poslovne partnere. Svi oni okupili su se tamo gdje je sve i započelo 2018. godine – u BIPA Backstage studiju u Ilici. Uz poznatu voditeljicu Edinu Pršić Babić i četiri visoke predstavnice BIPE uzvanici su saznali sve o BIPA Backstageu, a vizažistica Marija Janković igrom boja i tekstura na licu influencerice Pamele Badžek predstavila je jesenske make-up trendove. Popularna pjevačica Zsa Zsa svojim je izvrsnim vokalom bila zadužena za rasplesanu atmosferu, koju je naglasio obljetnički brending.

 

Osim Pamele Badžek, u kampanji su bile angažirane i influencerice Ivana Mišković i Andrea Trgovčević Iličić.

 

Koliko smo bili uspješni?

Vijest o proslavi petog rođendana BIPA Backstage koncepta glasno je odjeknula društvenim mrežama i lifestyle medijima. Priopćenje za javnost rezultiralo je s 30 objava, a od vodećih beauty & lifestyle influencera prikupili smo preko 100 objava. Eventu su se odazvali svi ključni BIPA beauty partneri.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

I uvijek budite u tijeku s novostima iz Dialoga.

Izdvojeno

Lansiranje BIPA robnih marki

Kampanjom smo predstavili čak 14 brendova

Regionalnom kampanjom do sjajnih rezultata

Kako smo obilježili 25 godina jedne od najvećih inovacija u kozmetici

Kako spojiti održivost i brend kampanju

Za brend Ecover proveli smo kampanju na društvenim mrežama i pokazali kako je održivosti mjesto i u ormaru.