Video inspiracija za prekrasnu kožu i maksimalno samopouzdanje

Mlade poduzetnice u NIVEA kampanji pokazale što ih pokreće i kako su uspjele u svijetu poduzetništva.

2 min za čitanje
Piše: Nina Marković

NIVEA je u ožujku ove godine Hydra Skin Effect kampanjom namijenjenom mladim ženama koje žele imati prekrasnu kožu i maksimalno samopouzdanje koje će im pomoći da otkriju svoje unutarnje potencijale, predstavila proizvode koji pružaju dugotrajni učinak hidratacije koja dolazi iznutra.

Utjecaj temeljem uspjeha

Odmičući se od klasične influencer kampanje i angažirajući mlade i uspješne poduzetnice Ivu Viljevac i Mateju Sučević, te kreirajući originalni foto i video sadržaj namijenjen društvenim mrežama i distribuciji na YouTube-u, ciljanoj grupi pružili smo inspiraciju o pokretanju vlastitih potencijala i edukaciju o zdravoj i njegovanoj koži. Kraće i duže verzije videa, koji su korišteni i kao teaseri u kampanji, producirala je nagrađivana produkcijska kuća Antitalent, s kojom smo uspješno surađivali i na drugim projektima.

NIVEA Hydra Skin Effect kampanja lansirana je putem virtualne konferencije na kojoj je poslovna savjetnica i serijska poduzetnica Kristina Ercegović razgovarala s Ivom i Matejom o tome kako su one otkrile svoje unutarnje potencijale i otisnule se u svijet poduzetništva, te kako im u njihovoj svakodnevnoj beauty rutini i izgradnji samopouzdanja pomažu NIVEA Hydra Skin Effect proizvodi. Na konferenciji su ujedno premijerno prikazani videi s Ivom i Matejom u glavnim ulogama.

Rezultati

Tijekom kampanje ostvareno je 55 organskih objava na društvenim mrežama u vrijednosti od preko 35.000 eura, te 33 medijske objave s potencijalnim dosegom od skoro dva milijuna. Virtualnoj konferenciji prisustvovalo je 45 osoba, uglavnom predstavnika beauty i lifestyle medija.

 

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

I uvijek budite u tijeku s novostima iz Dialoga.

Izdvojeno

Regionalnom kampanjom do sjajnih rezultata

Kako smo obilježili 25 godina jedne od najvećih inovacija u kozmetici

Kako spojiti održivost i brend kampanju

Za brend Ecover proveli smo kampanju na društvenim mrežama i pokazali kako je održivosti mjesto i u ormaru.

Uspješno smo lansirali Medijskog Sokrata!

U organizaciji DKMK-a i uz našu komunikacijsku podršku predstavljena je i po prvi put dodijeljena nagrada za doprinos u poticanju medijske pismenosti djece i mladih.