Video inspiracija za prekrasnu kožu i maksimalno samopouzdanje

Mlade poduzetnice u NIVEA kampanji pokazale što ih pokreće i kako su uspjele u svijetu poduzetništva.

2 min za čitanje
Piše: Nina Marković

NIVEA je u ožujku ove godine Hydra Skin Effect kampanjom namijenjenom mladim ženama koje žele imati prekrasnu kožu i maksimalno samopouzdanje koje će im pomoći da otkriju svoje unutarnje potencijale, predstavila proizvode koji pružaju dugotrajni učinak hidratacije koja dolazi iznutra.

Utjecaj temeljem uspjeha

Odmičući se od klasične influencer kampanje i angažirajući mlade i uspješne poduzetnice Ivu Viljevac i Mateju Sučević, te kreirajući originalni foto i video sadržaj namijenjen društvenim mrežama i distribuciji na YouTube-u, ciljanoj grupi pružili smo inspiraciju o pokretanju vlastitih potencijala i edukaciju o zdravoj i njegovanoj koži. Kraće i duže verzije videa, koji su korišteni i kao teaseri u kampanji, producirala je nagrađivana produkcijska kuća Antitalent, s kojom smo uspješno surađivali i na drugim projektima.

NIVEA Hydra Skin Effect kampanja lansirana je putem virtualne konferencije na kojoj je poslovna savjetnica i serijska poduzetnica Kristina Ercegović razgovarala s Ivom i Matejom o tome kako su one otkrile svoje unutarnje potencijale i otisnule se u svijet poduzetništva, te kako im u njihovoj svakodnevnoj beauty rutini i izgradnji samopouzdanja pomažu NIVEA Hydra Skin Effect proizvodi. Na konferenciji su ujedno premijerno prikazani videi s Ivom i Matejom u glavnim ulogama.

Rezultati

Tijekom kampanje ostvareno je 55 organskih objava na društvenim mrežama u vrijednosti od preko 35.000 eura, te 33 medijske objave s potencijalnim dosegom od skoro dva milijuna. Virtualnoj konferenciji prisustvovalo je 45 osoba, uglavnom predstavnika beauty i lifestyle medija.

 

Izdvojeno

Blagdanski ugođaj na Instagramu i TikToku

Kako smo putem influencera promovirali prigodne božićne NIVEA pakete

Kako izgleda kad influenceri promoviraju zdravlje

Edukativna kampanja #VolimZdravlje okupila 12 osoba iz javnog života

Ljetni piknik u boho stilu

Predstavili smo nove NIVEA Sun proizvode u velikoj kampanji i na intimnom druženju u vrtu Akademije likovnih umjetnosti