Video inspiracija za prekrasnu kožu i maksimalno samopouzdanje

Mlade poduzetnice u NIVEA kampanji pokazale što ih pokreće i kako su uspjele u svijetu poduzetništva.

2 min za čitanje
Piše: Nina Marković

NIVEA je u ožujku ove godine Hydra Skin Effect kampanjom namijenjenom mladim ženama koje žele imati prekrasnu kožu i maksimalno samopouzdanje koje će im pomoći da otkriju svoje unutarnje potencijale, predstavila proizvode koji pružaju dugotrajni učinak hidratacije koja dolazi iznutra.

Utjecaj temeljem uspjeha

Odmičući se od klasične influencer kampanje i angažirajući mlade i uspješne poduzetnice Ivu Viljevac i Mateju Sučević, te kreirajući originalni foto i video sadržaj namijenjen društvenim mrežama i distribuciji na YouTube-u, ciljanoj grupi pružili smo inspiraciju o pokretanju vlastitih potencijala i edukaciju o zdravoj i njegovanoj koži. Kraće i duže verzije videa, koji su korišteni i kao teaseri u kampanji, producirala je nagrađivana produkcijska kuća Antitalent, s kojom smo uspješno surađivali i na drugim projektima.

NIVEA Hydra Skin Effect kampanja lansirana je putem virtualne konferencije na kojoj je poslovna savjetnica i serijska poduzetnica Kristina Ercegović razgovarala s Ivom i Matejom o tome kako su one otkrile svoje unutarnje potencijale i otisnule se u svijet poduzetništva, te kako im u njihovoj svakodnevnoj beauty rutini i izgradnji samopouzdanja pomažu NIVEA Hydra Skin Effect proizvodi. Na konferenciji su ujedno premijerno prikazani videi s Ivom i Matejom u glavnim ulogama.

Rezultati

Tijekom kampanje ostvareno je 55 organskih objava na društvenim mrežama u vrijednosti od preko 35.000 eura, te 33 medijske objave s potencijalnim dosegom od skoro dva milijuna. Virtualnoj konferenciji prisustvovalo je 45 osoba, uglavnom predstavnika beauty i lifestyle medija.

 

Izdvojeno

“Hepatitis ne može čekati!”

Kako smo za Udrugu HUHIV realizirali još jednu edukativnu kampanju koja je naglasila potrebu za ubrzanjem napora za eliminaciju hepatitisa

Kako dobrom pričom stvoriti međunarodni hype

Angažman globalno poznate osobe nije bio jedini element uspjeha - jednako važna bila je i ekskluzivna ponuda dostupna samo tijekom 72 sata

Video inspiracija za prekrasnu kožu i maksimalno samopouzdanje

Mlade poduzetnice u NIVEA kampanji pokazale što ih pokreće i kako su uspjele u svijetu poduzetništva.