Allianz postao član Dialog obitelji

Allianz je, nakon kompanije A1 i Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, treći novi klijent Dialoga u zadnja tri mjeseca.

1 min za čitanje
Piše: Marko Sitar

Allianz Hrvatska i Dialog komunikacije potpisali su ugovor o suradnji na području odnosa s javnošću i komunikacijskog savjetovanja. Dialogova obitelj klijenata tako je dobila trećeg novog člana u posljednja tri mjeseca i značajno povećala opseg poslovanja u domeni reputacijskog menadžmenta.

Allianz Hrvatska jedan je o vodećih hrvatskih osiguravatelja i svjetski osigurateljni partner olimpijskih i paraolimpijskih pokreta. Na hrvatskom je tržištu prisutan od 1999. godine, gdje danas posluje putem više od 200 ekskluzivnih agencija u osiguranju, neekskluzivnih agencija i brokera.

Osim digitalizacije poslovanja i razvoja digitalnih alata koji klijentima pomažu da na najbrži i najjednostavniji način zadovolje svoje potrebe, jedan od fokusa u poslovanju Allianza je i društvena odgovornost i briga o održivom poslovanju, te se posebno veselimo podršci koju ćemo im pružati u toj domeni.

Izdvojeno

12 starih i 12 novih trendova u PR industriji

Što se od predikcija početkom godine održalo kao trend, što se promijenilo i čemu nas je do sada naučila 2022. godina?

Pet savjeta kako izgraditi uspješan LinkedIn profil CEO-a

Pomoću LinkedIn profila, CEO može uvelike doprinijeti humanizaciji kompanije i izgradnji vlastitog imidža. Saznajte kako!

U većini kampanja s LGBTQ+ temama ipak je profit u prvom planu

Sudionici ovomjesečne #VoxPopuli ankete su kampanje posvećene LGBTQ+ temama više percipirali kao društveno – odgovorne, a ne komercijalne. Ipak, kada su u pitanju njihovi ciljevi, blagu prednost daju profitu nad stvarnim promjenama u društvu.