Četiri projekta u finalu prestižnog Grand PRix-a!

Za prestižnu Grand PRix nagradu ove godine bore se čak četiri naša projekta

1 min za čitanje
Piše: Dialog Komunikacije

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha i dva osvojena Grand Prix-a, ove godine smo ušli u finale ovog prestižnog strukovnog natjecanja sa sva četiri prijavljena projekta.

U kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću u nevladinu sektoru nominiran je projekt za klijenta Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa: Nauči, primjeni, podijeli.

U kategoriji Grand PRix za najbolju prilagodbu svjetske kampanje predstavlja nas projekt za adidas Croatia: adidas Runners Zagreb, a za digitalnu komunikaciju u veliko finale 11. Grand Prix-a ušao je naš projekt za Nestle Adriatic d.o.o: NESCAFE Dolce Gusto na kavi s influencerima.

U kategoriji Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje predstavlja nas projekt za Beiersdorf Hrvatska d.o.o.: Neka odrastanje bude dječja igra

Pobjednici ovogodišnjeg Grand Prixa bit će objavljeni na svečanosti koja će se održati 16. Ožujka u Zagrebu.

Izdvojeno

Dialog postao “Zeleni ured”

Agencija za komunikacijski menadžment Dialog komunikacije, prva je domaća kompanija koja djeluje po načelima Zelenog ureda prema programu platforme THE GREEN HUB.

Što je PR-ovac bez dobre medijske liste?

Donosimo pet jednostavnih savjeta kako do pripreme ključnog alata u odnosima s medijima.

Kako zaraditi od YouTubea

Ako ste oglašivač, na YouTubeu svoj novac trošite, ili ljepše rečeno, ulažete u doseg svoje publike. Međutim, ako ste kreator sadržaja, odnosno YouTuber, na istoj platformi možete dobro zaraditi.