Četiri projekta u finalu prestižnog Grand PRix-a!

Za prestižnu Grand PRix nagradu ove godine bore se čak četiri naša projekta

Piše: Dialog Komunikacije

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha i dva osvojena Grand Prix-a, ove godine smo ušli u finale ovog prestižnog strukovnog natjecanja sa sva četiri prijavljena projekta.

U kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću u nevladinu sektoru nominiran je projekt za klijenta Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa: Nauči, primjeni, podijeli.

U kategoriji Grand PRix za najbolju prilagodbu svjetske kampanje predstavlja nas projekt za adidas Croatia: adidas Runners Zagreb, a za digitalnu komunikaciju u veliko finale 11. Grand Prix-a ušao je naš projekt za Nestle Adriatic d.o.o: NESCAFE Dolce Gusto na kavi s influencerima.

U kategoriji Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje predstavlja nas projekt za Beiersdorf Hrvatska d.o.o.: Neka odrastanje bude dječja igra

Pobjednici ovogodišnjeg Grand Prixa bit će objavljeni na svečanosti koja će se održati 16. Ožujka u Zagrebu.

Izdvojeno

Hoće li influencers marketing preživjeti 2020.?

Peto izdanje DIABLOGA na temu promjena u influencers marketingu.

S umjerenim optimizmom u 2021.

Kraj godine vrijeme je kada se zbrajaju poslovni rezultati i rade planovi za iduću poslovnu godinu i to je valjda jedino što se u 2020. u odnosu na prethodne godine nije promijenilo.

Linkedin story

LinkedIn story: Još jedna opcija koja nas treba potaknuti na razgovor

LinkedIn story tek se nedavno pojavio na našim ekranima i probudio znatiželju, a mi smo za vas proučili kako funkcionira, što nudi i kako ga najbolje iskoristiti.