Četiri projekta u finalu prestižnog Grand PRix-a!

Za prestižnu Grand PRix nagradu ove godine bore se čak četiri naša projekta

1 min za čitanje
Piše: Dialog Komunikacije

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha i dva osvojena Grand Prix-a, ove godine smo ušli u finale ovog prestižnog strukovnog natjecanja sa sva četiri prijavljena projekta.

U kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću u nevladinu sektoru nominiran je projekt za klijenta Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa: Nauči, primjeni, podijeli.

U kategoriji Grand PRix za najbolju prilagodbu svjetske kampanje predstavlja nas projekt za adidas Croatia: adidas Runners Zagreb, a za digitalnu komunikaciju u veliko finale 11. Grand Prix-a ušao je naš projekt za Nestle Adriatic d.o.o: NESCAFE Dolce Gusto na kavi s influencerima.

U kategoriji Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje predstavlja nas projekt za Beiersdorf Hrvatska d.o.o.: Neka odrastanje bude dječja igra

Pobjednici ovogodišnjeg Grand Prixa bit će objavljeni na svečanosti koja će se održati 16. Ožujka u Zagrebu.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

I uvijek budite u tijeku s novostima iz Dialoga.

Izdvojeno

Discord – IT mjesto za online druženje u 2024.

Ova besplatna aplikacija za tekstualne, glasovne i video razgovore isprva je bila jako popularna među gejmerima, a danas je koriste brojne zajednice različitih namjena, poput grupa za učenje.

TV je i dalje dominantan izvor vijesti, ali online platforme kontinuirano jačaju

Građani Hrvatske najviše vjeruju tradicionalnim medijima, dok su oprezni oko informacija s društvenih mreža i messaging aplikacija, iako ove komunikacijske platforme koriste sve više.

Tajna koju kriju najbolji svjetski brendovi

Izvješće Interbranda o Najboljim globalnim robnim markama u 2023. sveobuhvatno je vrednovanje i istraživanje onoga što je potrebno da postanete jedan od najvrjednijih brendova na svijetu.