Lansirali smo Central Point Adria

CPA je regionalni hub za komunikacijski menadžment.

1 min za čitanje
Piše: Dialog komunikacije

U suradnji s kolegama iz agencije Olaf & McAteer danas smo lansirali novi brend na komunikacijskom tržištu pod nazivom Central Point Adria. Central Point Adria je regionalni hub za pružanje usluga komunikacijskog menadžmenta u Adriatic regiji i uz Hrvatsku pokriva tržišta Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Sjeverne Makedonije i Albanije.

 

Benefiti za klijente

 

Klijentima omogućava dubinski uvid u regionalna tržišta, kombinirani know-how agencija Dialog i Olaf i mogućnost optimizacije resursa, a radi na SPOC (Single Point Of Contact) principu. To znači da klijenti, sukladno vlastitoj organizacijskoj shemi, biraju hoće li vođenje komunikacije u regiji prepustiti timovima u Zagrebu ili u Beogradu.

 

Marina Čulić Fischer, direktorica agencije Dialog komunikacije, izjavila je: “Ponosni smo što smo naše dugogodišnje partnerstvo s kolegama i prijateljima iz Olafa pretočili u suradnju koja će kako nama, tako i našim klijentima, pružiti mogućnost daljnjeg razvoja i napretka. Vidimo veliki potencijal u regionalnom povezivanju. Central Point Adria predstavlja priliku za efikasniju komunikaciju naših partnera i otvara niz novih poslovnih mogućnosti.”

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

I uvijek budite u tijeku s novostima iz Dialoga.

Izdvojeno

Generacija Z: Novi standardi na radnom mjestu

Istraživanje Vox Populi u svibnju pokazalo je da većina ispitanika smatra da su pripadnici ove generacije kreativniji i poduzetniji od ranijih generacija, a svi smatraju da im je važniji omjer poslovnog i privatnog.

Zašto je Baby Lasagna (komunikacijski) uspio?

Marko Purišić preko noći je osvojio Hrvatsku. Analiziramo njegov uspjeh iz komunikacijskog ugla!

Kako koristimo ChatGPT u PR-u

ChatGPT nas ne može zamijeniti, ali nam može znatno olakšati svakodnevni posao.