Lansirali smo Central Point Adria

CPA je regionalni hub za komunikacijski menadžment.

1 min za čitanje
Piše: Dialog komunikacije

U suradnji s kolegama iz agencije Olaf & McAteer danas smo lansirali novi brend na komunikacijskom tržištu pod nazivom Central Point Adria. Central Point Adria je regionalni hub za pružanje usluga komunikacijskog menadžmenta u Adriatic regiji i uz Hrvatsku pokriva tržišta Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Sjeverne Makedonije i Albanije.

 

Benefiti za klijente

 

Klijentima omogućava dubinski uvid u regionalna tržišta, kombinirani know-how agencija Dialog i Olaf i mogućnost optimizacije resursa, a radi na SPOC (Single Point Of Contact) principu. To znači da klijenti, sukladno vlastitoj organizacijskoj shemi, biraju hoće li vođenje komunikacije u regiji prepustiti timovima u Zagrebu ili u Beogradu.

 

Marina Čulić Fischer, direktorica agencije Dialog komunikacije, izjavila je: “Ponosni smo što smo naše dugogodišnje partnerstvo s kolegama i prijateljima iz Olafa pretočili u suradnju koja će kako nama, tako i našim klijentima, pružiti mogućnost daljnjeg razvoja i napretka. Vidimo veliki potencijal u regionalnom povezivanju. Central Point Adria predstavlja priliku za efikasniju komunikaciju naših partnera i otvara niz novih poslovnih mogućnosti.”

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

I uvijek budite u tijeku s novostima iz Dialoga.

Izdvojeno

Dialog Vox Populi

Influencer marketing i AI će obilježiti 2024. godinu

Rujanski Vox Populi otkriva optimizam – veća ulaganja u PR, osobito influencer marketing i društvenu odgovornost.

Strateško planiranje u komunikacijama

Pet koraka do kampanje vašeg života

Nemate vremena, novaca ili dobar tim? Uspjeh vam se u tom slučaju može dogoditi samo slučajno. Planirajte komunikaciju strateški.

10 godina zajedno - obljetnica članstva Hrvatske u EU

Deset godina zajedno

U digitalnoj kampanji za Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj obilježili smo 10 godina članstva Hrvatske u EU i pokazali na koji način nam je EU promijenila živote na bolje.