Na četvrtom DIABLOGU tema društvene odgovornosti

Na četvrtom izdanju DIABLOGA jedna od glavnih tema bit će društvena odgovornost.

1 min za čitanje
Piše: Dialog Komunikacije

Na četvrtom izdanju DIABLOGA, jedine hrvatske konferencije koja se bavi isključivo blogerima i kreatorima sadržaja i koja se ove godine održava 20. studenog u prostoru Kaptol Boutique Cinema, jedna od glavnih tema bit će društvena odgovornost.

Poznati novinar, kolumnist i bloger Domagoj Jakopović Ribafish prezentirat će izazove, postignuća i rezultate vrlo zapažene kampanje RokOtok te će sudjelovati na okruglom stolu o društveno angažiranim kampanjama, gdje će mu se pridružiti YouTuberica Barbara Vesanović (@debela.barbara) i novinarka i blogerica Mija Dropuljić (@mijad), koja već drugu godinu zaredom provodi uspješnu kampanju oborbi protiv raka dojke #volimcice.

O onoj drugoj, komercijalnoj strani suradnje s blogerima i influencerima prezentaciju pod nazivom “Dvije strane medalje” održat će Norman Mueller, direktor marketinga tvrtke Huawei Technologies i Domagoj Sever, fotograf, influencer i stručnjak za društvene mreže, koji će zajedno predstaviti neke od najuspješnijih kampanji tvrtke Huawei.

Early Bird kotizacije za četvrto izdanje DIABLOGA mogu se kupiti putem sustava Entrio, a sve novosti vezane uz konferenciju mogu se pratiti na web stranici www.diablog.hr, kao i na DIABLOG Facebook i Instagram stranicama.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

I uvijek budite u tijeku s novostima iz Dialoga.

Izdvojeno

Generacija Z: Novi standardi na radnom mjestu

Istraživanje Vox Populi u svibnju pokazalo je da većina ispitanika smatra da su pripadnici ove generacije kreativniji i poduzetniji od ranijih generacija, a svi smatraju da im je važniji omjer poslovnog i privatnog.

Zašto je Baby Lasagna (komunikacijski) uspio?

Marko Purišić preko noći je osvojio Hrvatsku. Analiziramo njegov uspjeh iz komunikacijskog ugla!

Kako koristimo ChatGPT u PR-u

ChatGPT nas ne može zamijeniti, ali nam može znatno olakšati svakodnevni posao.