Na četvrtom DIABLOGU tema društvene odgovornosti

Na četvrtom izdanju DIABLOGA jedna od glavnih tema bit će društvena odgovornost.

Piše: Dialog Komunikacije

Na četvrtom izdanju DIABLOGA, jedine hrvatske konferencije koja se bavi isključivo blogerima i kreatorima sadržaja i koja se ove godine održava 20. studenog u prostoru Kaptol Boutique Cinema, jedna od glavnih tema bit će društvena odgovornost.

Poznati novinar, kolumnist i bloger Domagoj Jakopović Ribafish prezentirat će izazove, postignuća i rezultate vrlo zapažene kampanje RokOtok te će sudjelovati na okruglom stolu o društveno angažiranim kampanjama, gdje će mu se pridružiti YouTuberica Barbara Vesanović (@debela.barbara) i novinarka i blogerica Mija Dropuljić (@mijad), koja već drugu godinu zaredom provodi uspješnu kampanju oborbi protiv raka dojke #volimcice.

O onoj drugoj, komercijalnoj strani suradnje s blogerima i influencerima prezentaciju pod nazivom “Dvije strane medalje” održat će Norman Mueller, direktor marketinga tvrtke Huawei Technologies i Domagoj Sever, fotograf, influencer i stručnjak za društvene mreže, koji će zajedno predstaviti neke od najuspješnijih kampanji tvrtke Huawei.

Early Bird kotizacije za četvrto izdanje DIABLOGA mogu se kupiti putem sustava Entrio, a sve novosti vezane uz konferenciju mogu se pratiti na web stranici www.diablog.hr, kao i na DIABLOG Facebook i Instagram stranicama.

Izdvojeno

Hoće li influencers marketing preživjeti 2020.?

Peto izdanje DIABLOGA na temu promjena u influencers marketingu.

S umjerenim optimizmom u 2021.

Kraj godine vrijeme je kada se zbrajaju poslovni rezultati i rade planovi za iduću poslovnu godinu i to je valjda jedino što se u 2020. u odnosu na prethodne godine nije promijenilo.

Linkedin story

LinkedIn story: Još jedna opcija koja nas treba potaknuti na razgovor

LinkedIn story tek se nedavno pojavio na našim ekranima i probudio znatiželju, a mi smo za vas proučili kako funkcionira, što nudi i kako ga najbolje iskoristiti.