Senior PR Executive Wanted!

Ako si spreman/na za promjenu, pridruži se jednoj od najistaknutijih domaćih agencija za komunikacijski menadžment i postani dio našeg tima!

2 min za čitanje
Piše: Dialog Komunikacije

Zbog dinamičnog rasta poslovanja tražimo kolegu ili kolegicu s barem tri godine iskustva u komunikacijskom menadžmentu, koji/a zna kako se operativno upravlja projektima i klijentima, vičan/na je svim formama pisanog izražavanja, suvereno barata odnosima s medijima i influencerima, okušao/la se i u event menadžmentu i aktivno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu.

Uz svakodnevnu komunikaciju s klijentima očekujemo aktivno provođenje operativnih planova, kreiranje projektnih komunikacijskih koncepata, sudjelovanje u produkcijskim procesima, izradu izvještaja i prezentacija.

Ako si ambiciozna, odgovorna, proaktivna i organizirana osoba spremna za rad u dinamičnom, inkluzivnom i održivom okruženju, mogli bismo biti dobitna kombinacija.

Mi ćemo ti pružiti priliku za profesionalni rast i razvoj u više nego ugodnoj atmosferi, uz rad na nekim od vodećih domaćih i stranih klijenata koje servisiramo u zemlji i inozemstvu. Prednost imaju kandidati s iskustvom u agencijskom poslovanju.

Mjesto rada je Zagreb, hibridno (jedan dan u tjednu i po potrebi radimo od doma). Kućni ljubimci su dobrodošli u naš uredski zoo, a za tebe imamo spremnu i gratis teretanu, kao i stimulativne nagrade za posebna postignuća.

Tvoj životopis s naznakom “Hoću Dialog!” i kratko motivacijsko pismo očekujemo do 15. srpnja 2024. na mail info@dialog-komunikacije.hr.

Sretno!

 

 

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

I uvijek budite u tijeku s novostima iz Dialoga.

Izdvojeno

Mikrofeminizam na TikToku

Mikrofeminizam na TikToku – trend koji mijenja narativ

Skretanjem pažnje na seksizam i "mikroagresije" s kojima se žene susreću u svakodnevnom životu, kreatori sadržaja na TikToku potaknuli su razgovor o rodnim nejednakostima koje su prisutne u današnjem društvu.

Senior PR Executive Wanted!

Ako si spreman/na za promjenu, pridruži se jednoj od najistaknutijih domaćih agencija za komunikacijski menadžment i postani dio našeg tima!

Mali influenceri donose velike rezultate

Saznajte kako i zašto mikro-influenceri preuzimaju primat u influencer marketingu