THE GREEN HUB i Projekt O2 udružili snage

Zajedno u borbi za zeleniju budućnost

2 min za čitanje
Piše: Marija Klika

Potaknuti problemima vezanim uz utjecaj klimatskih promjena na pojedince, društvo, ekosustav i poslovanje, platforma THE GREEN HUB i stručnjaci iz organizacije Projekt O2 dogovorili su zajedničku suradnju kako bi odgovornim kompanijama koje prepoznaju potrebu za promjenama i održivim poslovanjem pružili podršku kroz projekte društvene odgovornosti.

Ovom suradnjom zainteresirane organizacije moći će dobiti sveoubuhvatna rješenja za jednu od gorućih tema vezanih uz zaštitu okoliša – deforestaciju. Program THE GREEN HUB-a i Projekta O2 uključuje organiziranu sadnju stabala na pažljivo biranim lokacijama, komunikaciju prema ciljanim javnostima te edukaciju i aktivaciju zaposlenika kako bi doprinijeli pozitivnim promjenama u očuvanju okoliša.

“Suradnja s partnerima iz Projekta O2 idealno se nadopunjuje s vrijednostima platforme THE GREEN HUB. Kompanije koje svjesno sudjeluju u akcijama pošumljavanja bolje se povezuju sa svojim zaposlenicima, direktno doprinose lokalnoj zajednici te služe kao primjer održivog poslovanja.” – izjavila je Tihana Veljačić, su-osnivačica platforme THE GREEN HUB.

„Iznimno nam je drago što smo pokrenuli suradnju s platformom THE GREEN HUB. Njihovo bogato iskustvo u sferi komunikacijskog i ekokonzaltinga, društveno odgovornog poslovanja i zaštite okoliša dodatno će zaokružiti naše projekte i napore u sferi očuvanja biološke raznolikosti. Da smo na pravom putu pokazuju i planovi Vlade Republike Hrvatske u pogledu planskog pošumljavanja Hrvatske, koje je nedavno najavio premijer Andrej Plenković.” – izjavio je Goran Ladišić, su-osnivač, Projekt O2.

Platforma The Green Hub zajednicki je projekt agencije Dialog komunikacije i platforme Ditch Plastic Croatia.

Izdvojeno

Recenzije proizvoda na društvenim mrežama imaju ogromnu ulogu pri odluci o kupnji

Najpopularnija mreža je Instagram, a najtraženija kategorija za online prodaju moda

Ponovno širimo naš tim i tražimo Digital Specialista!

Priključi se jednoj od najistaknutijih domaćih agencija za komunikacijski menadžment i postani dijelom našeg uspjeha

Gen Z u kroničnom strahu od klimatskih promjena

Iako se aktivno informiraju i angažirani su u pitanjima zaštite okoliša, genzenijalci nemaju dojam da ih se čuje