Ušli smo u finale Grand PRixa!

Ponosni smo što smo ove godine ponovno jedan od finalista najcjenjenije nagrade u odnosima s javnošću u Hrvatskoj!

1 min za čitanje
Piše: Dialog Komunikacije

Ponosni smo što smo ove godine ponovno jedan od finalista najcjenjenije nagrade u odnosima s javnošću u Hrvatskoj – Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

U kategoriji GrandPRix za najbolju prilagodbu svjetske kampanje ušli smo s kampanjom „Run for the Oceans/Utrka za spas mora i oceana“ za klijenta adidas Hrvatska. 

Radi se o globalnoj kampanji koju je adidas pokrenuo 2018. Godine s ciljem podizanja svijesti o zagađenju mora i oceana u kojima se trenutno nalazi čak 150 miilijuna tona plastičnog otpada koji izravno ugrožava opstanak tisuća životinjskih vrsta i ravnotežu eko sustava cijelog planeta, kao i živote i zdravlje ljudi. Povodom Dana oceana, koji se diljem svijeta obilježava 8. Lipnja, adidas je pred sebe postavio cilj prikupiti 1,5 milijuna američkih dolara za nastavak ulaganja u obrazovanje budućih generacija o problemu onečišćenja okoliša, a mi smo mu pomogli da se svijest o tome proširi i u Hrvatskoj.

Čestitamo svim kompanijama, organizacijama, udrugama, institucijama i agencijama koje su izborile svoje mjesto u finalu Grand PRixa i s nestrpljenjem očekujemo svečanu dodjelu nagrada koja će se održati 16. Ožujka 2020. U Zagrebu.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

I uvijek budite u tijeku s novostima iz Dialoga.

Izdvojeno

#DK2024: Pet trenutaka koje ćemo pamtiti

Buzzword: fake news

Može li promjena narativa promijeniti način na koji ljudi doživljavaju ESG?

Promjenom kompliciranog ESG jezika kompanije mogu dobiti puno više podrške za svoje održive napore.

Tko su i što znaju najveći utjecajnici današnjice?

Vrijednost influencer marketinga bi do 2032. trebala dosegnuti 200 milijardi dolara.