Započeli smo suradnju s dvije tehnološke kompanije – DJI i Doogee

DJI je globalni lider u razvoju i proizvodnji inovativnih tehnologija dronova i kamera za komercijalnu i nekomercijalnu upotrebu.

1 min za čitanje
Piše: Dialog Komunikacije

Tvrtka izrađuje opremu i platforme za zračne fotografije i snimanje koje svim kreativnim osobama omogućuju da ostvare svoje ideje i ožive kadrove koji su nekada bili izvan dosega. Našem tržištu, DJI se predstavio s modelom Spark, jednostavnim i zabavnim dronom s mini kamerom koji uzlijeće s dlana, što omogućava snimanje posebnih trenutaka u pokretu.

Doogee se javnosti predstavlja kao drugi najprodavaniji proizvođač pametnih telefona na području Španjolske koji dobiva puno pažnje na globalnom tržištu zbog impresivne učinkovitosti, modernog dizajna i pristupačne cijene uređaja.  Prepoznatljivost brenda Doogee naglo je porasla nakon što je tvrtka sponzorirala španjolski nogometni klub Villarreal C.F., a poslovanje tvrtke uspješno je pokrenuto u Aziji i Africi. Na hrvatskom tržištu Doogee je predstavio modele pametnih telefona MIX, kao i modele BL i S60.

Izdvojeno

Kružna ekonomija ključna je za razvoj održivog poslovanja

Najveći izazov sustav gospodarenja otpadom

Sedam savjeta za pripremu osnovnog PR alata

Jedan od najčešćih zadataka u životu svakog PR-ovca je pisanje priopćenja za javnost. Donosimo vam jednostavna pravila za produkciju ovog naizgled jednostavnog sadržaja.

Kvalitetna korisnička podrška – hit ili mit?

Glas naroda je rekao svoje, hrvatske kompanije ne mogu se pohvaliti kvalitetnom korisničkom podrškom.