Započeli smo suradnju s dvije tehnološke kompanije – DJI i Doogee

DJI je globalni lider u razvoju i proizvodnji inovativnih tehnologija dronova i kamera za komercijalnu i nekomercijalnu upotrebu.

Piše: Dialog Komunikacije

Tvrtka izrađuje opremu i platforme za zračne fotografije i snimanje koje svim kreativnim osobama omogućuju da ostvare svoje ideje i ožive kadrove koji su nekada bili izvan dosega. Našem tržištu, DJI se predstavio s modelom Spark, jednostavnim i zabavnim dronom s mini kamerom koji uzlijeće s dlana, što omogućava snimanje posebnih trenutaka u pokretu.

Doogee se javnosti predstavlja kao drugi najprodavaniji proizvođač pametnih telefona na području Španjolske koji dobiva puno pažnje na globalnom tržištu zbog impresivne učinkovitosti, modernog dizajna i pristupačne cijene uređaja.  Prepoznatljivost brenda Doogee naglo je porasla nakon što je tvrtka sponzorirala španjolski nogometni klub Villarreal C.F., a poslovanje tvrtke uspješno je pokrenuto u Aziji i Africi. Na hrvatskom tržištu Doogee je predstavio modele pametnih telefona MIX, kao i modele BL i S60.

Izdvojeno

Hoće li influencers marketing preživjeti 2020.?

Peto izdanje DIABLOGA na temu promjena u influencers marketingu.

S umjerenim optimizmom u 2021.

Kraj godine vrijeme je kada se zbrajaju poslovni rezultati i rade planovi za iduću poslovnu godinu i to je valjda jedino što se u 2020. u odnosu na prethodne godine nije promijenilo.

Linkedin story

LinkedIn story: Još jedna opcija koja nas treba potaknuti na razgovor

LinkedIn story tek se nedavno pojavio na našim ekranima i probudio znatiželju, a mi smo za vas proučili kako funkcionira, što nudi i kako ga najbolje iskoristiti.