Pridruži se našem uspješnom timu!

Priključi se jednoj od najistaknutijih domaćih agencija za komunikacijski menadžment i promijeni svoj život na bolje!

2 min za čitanje
Piše: Dialog komunikacije

Naš si idealan kandidat ili kandidatkinja ako imaš barem dvije godine iskustva u tržišnom komuniciranju i kreiranju sadržaja za različite komunikacijske kanale, aktivno se služiš engleskim jezikom u govoru i pismu i ažurno pratiš komunikacijske trendove, poslovnu i medijsku scenu.

Tvoje ključne prednosti u odnosu na druge kandidate mogle bi biti iskustvo u području upravljanja brand komunikacijom na društvenim mrežama i/ili odnosima s javnošću. Za navedenu poziciju tražimo više djelatnika.

Ako si istovremeno fleksibilna, samostalna, komunikativna i optimistična osoba spremna za rad u dinamičnom, inkluzivnom i održivom okruženju – mogli bismo biti dobitna kombinacija.

Mi ćemo ti pružiti svu podršku za profesionalni rast i razvoj u više nego ugodnoj atmosferi, uz rad na nekim od vodećih domaćih i stranih klijenata koje servisiramo u zemlji i inozemstvu. Omogućit ćemo ti brzi napredak ako si ambiciozna, odgovorna i radišna osoba, ali znamo koliko ti je važan i privatni život, pa petkom radimo do 15h.

Mjesto rada je Zagreb, hibridno (dva dana u tjednu radimo od doma). Kućni ljubimci su dobrodošli u naš uredski ZOO, a za tebe imamo spremnu i gratis teretanu i stimulativne nagrade za posebna postignuća. Ako si ljubitelj kretanja, možeš se priključiti i našem Zelenom izazovu te iskoristiti Zeleni bonus.

Tvoj životopis s naznakom “Hoću Dialog!” i kratko motivacijsko pismo očekujemo do 8. siječnja 2023. na mail info@dialog-komunikacije.hr. Sretno!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

I uvijek budite u tijeku s novostima iz Dialoga.

Izdvojeno

Discord – IT mjesto za online druženje u 2024.

Ova besplatna aplikacija za tekstualne, glasovne i video razgovore isprva je bila jako popularna među gejmerima, a danas je koriste brojne zajednice različitih namjena, poput grupa za učenje.

TV je i dalje dominantan izvor vijesti, ali online platforme kontinuirano jačaju

Građani Hrvatske najviše vjeruju tradicionalnim medijima, dok su oprezni oko informacija s društvenih mreža i messaging aplikacija, iako ove komunikacijske platforme koriste sve više.

Tajna koju kriju najbolji svjetski brendovi

Izvješće Interbranda o Najboljim globalnim robnim markama u 2023. sveobuhvatno je vrednovanje i istraživanje onoga što je potrebno da postanete jedan od najvrjednijih brendova na svijetu.