Pet savjeta kako raditi pametnije i brže

Predstavljamo pet alata koji će ubrzati vaše svakodnevne uredske zadatke.

2 min za čitanje
Piše: Katarina Peroković Dujmović

U svakodnevnom radu koristimo različite aplikacije koje nam pomažu da brže i efikasnije izvršavamo radne zadatke, oslobađajući nam vrijeme za zabavne i kreativne aktivnosti. U nastavku vam predstavljamo pet alata koji će vam pojednostaviti posao i svakodnevni život. Dio njih sigurno već koristite, a neke ćete tek otkriti, možda i zavoljeti.

 

Canva

Canva je iznimno koristan online alat koji je omogućio dizajniranje svima koji nisu profesionalni grafički dizajneri. Iz godine u godinu sve je bolja i bolja pa tako danas u Canvi možete u jednom kliku maknuti pozadinu ili obrisati predmete koji vam smetaju u fotografiji interijera. Pomoći će vam i da napravite prezentacije kojima ćete oduševiti klijenta.

 

ReMarkable

ReMarkable je tablet čiji ekran izgleda poput papira i može ga potpuno zamijeniti na vašem radnom mjestu, a doista je genijalno rješenje za sve koji svoje ideje vole zapisivati, a željeli bi to raditi održivije i bez stvaranja otpada. Na njemu možete draftirati svoje misli ili zapisivati važne informacije sa sastanaka, koje ćete zatim jednostavno poslati e-mailom.

 

ChatGPT

ChatGPT može biti vrlo koristan alat u radu agencije za odnose s javnošću, ali i u svim drugim djelatnostima, a može vam pomoći kod stvaranja kreativnih koncepata, analize i sentimenta medijskih objava, istraživanja javnog mijenja i drugim kvantitativnim ili kvalitativnim istraživanjima. Poslužit će vam i kao inspiracija kod copywritinga.

 

Trello

Trello je jedna od brojnih aplikacija koje vama i vašem timu mogu pomoći da se bolje i uspješnije organizirate. Ova web aplikacija služi za organiziranje ideja i radnih zadataka, praćenje obavljenih zadataka u to-do listama i upravljanje projektima, a koristi ploče, liste i kartice kako bi olakšao organiziranje zadataka.

 

Excel

Dobri stari Excel i danas je iznimno koristan kod organizacije zadataka ili kreiranja izvještaja svima koji ga znaju koristiti i koji su upoznati s njegovim čarima, stoga ga ne možemo ne spomenuti. Grafikoni, filtriranje i sortiranje samo su dio priče, a onima koji poznaju njegove napredne funkcije život doista može biti jednostavniji.

 

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter!

I uvijek budite u tijeku s novostima iz Dialoga.

Izdvojeno

Mikrofeminizam na TikToku

Mikrofeminizam na TikToku – trend koji mijenja narativ

Skretanjem pažnje na seksizam i "mikroagresije" s kojima se žene susreću u svakodnevnom životu, kreatori sadržaja na TikToku potaknuli su razgovor o rodnim nejednakostima koje su prisutne u današnjem društvu.

Senior PR Executive Wanted!

Ako si spreman/na za promjenu, pridruži se jednoj od najistaknutijih domaćih agencija za komunikacijski menadžment i postani dio našeg tima!

Mali influenceri donose velike rezultate

Saznajte kako i zašto mikro-influenceri preuzimaju primat u influencer marketingu